Valkhuys Units

Project "Valkhuys Units" wordt gerealiseerd in Valkenswaard aan de John F. Kennedylaan 40, op bedrijventerrein Schaapsloop I. De locatie ligt bij de ingang van het bedrijventerrein, op ca. 150 meter van de rotonde met de Leenderweg richting A2 (Eindhoven-Maastricht) en het centrum van Valkenswaard.

Dit project omvat in totaal 30 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 122 m² tot 146 m² totale vloeroppervlak, verdeeld over twee bouwlagen. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Locatie

Het bedrijventerrein Schaapsloop I ligt aan de oostzijde van Valkenswaard. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door de Leenderweg (N369) die aansluiting geeft op de A2 (Eindhoven-Maastricht) en door de Vest (N396) met aansluiting via de N69 op de A67 (Belgische grens-Eindhoven). De bebouwing is divers: van grote productiebedrijven tot kleine kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Bekende bedrijven op bedrijventerrein Schaapsloop I zijn onder andere MCB Nederland, Kyocera en Brabantia.

Ontwikkeling
De ontwikkeling van project “Valkhuys Units” is in handen van Cooperante Ontwikkeling III B.V., een samenwerking tussen BPI Vastgoed uit Barendrecht en Twins Investments uit ‘s-Gravenzande. Twins heeft met succes diverse bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd in onder andere Amsterdam, Barendrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.